Seneste Cases og referencer – vores digitale resultater

Igennem årene har vi i Sparta Media hjulpet store og små virksomheder med at opbygge deres digitale forretning og tilstedeværelse. Vi lever og ånder for glade kunder og samarbejdspartnere, ligesom vi anser deres succes som vores egen. Nedenfor kan du læse nogle af vores cases og referencer. Klik på en case for at læse mere.

Ny hjemmeside og digital markedsføring

Vi har hjulpet Krua Thai Catering, der har fået en flot og ikke mindst responsiv hjemmeside, der overholder alle Googles retningslinjer og anbefalinger, ligesom den organiske trafik (SEO) er væsentligt forbedret, hvilket har resulteret i snesevis af nye kunder.

Læs mere om opgave her

krua thai
astrid andersen

ELEGANT HJEMMESIDE MED LØBENDE VEDLIGEHOLD

For den verdenskendte designer Astrid Andersen har vi lavet en hjemmeside og webshop i et look, der passer til hendes personlige såvel som professionelle stil: Elegant og simplistisk. Ved at afspejle den samme stil, som også er at finde i Astrid Andersens tøjkollektioner, er hjemmesiden i øjenhøjde med designerens klientel.

Læs mere om opgave her

GOOGLE-VENLIG HJEMMESIDE, DER TILTRÆKKER KUNDER

Vi har udformet en hjemmeside til virksomheden Københavns Vinduespolering, der taler samme sprog som Google, og som Google derfor finder på alle de relevante søgeord. På grund af denne indsats og sidens professionelle design får Københavns Vinduespolering lige nu henvendelser fra nye potentielle kunder hver eneste dag.

Læs mere om opgave her

københavns vinduespoliering
bambus tøj

Brugervenlig WooCommerce-webshop i WordPress

For Bambustøj.dk har vi udformet en WooCommerce-webshop, der er integreret med WordPress. Faktisk er WooCommerce den absolut bedste løsning på markedet inden for webshops – og det kommer vores samarbejdspartner til at nyde godt af rigtig længe. Det hele er udformet i et flot og brugervenligt design.

Læs mere om opgave her

Hjemmeside med over 100 daglige besøgende

Skønhedsklinikken Clinique Camille savnede flere besøgende på hjemmesiden, der havde en tendens til at drukne i søgeresultater for skønhedsklinikker på Google. Med en helhedsindsats i form af en opgradering af hjemmesiden og en portion SEO-arbejde har vi fået vendt situationen, så siden nu har flere end 100 daglige besøgende.

Læs mere om opgave her

cliniqe camille
heto

Et site tilpasset den nye virksomhedsprofil

I forbindelse med at Heto ApS ændrede deres virksomhedsprofil, havde de brug for en ny hjemmeside, der udstråler virksomhedens værdier og giver et indtryk af virksomhedens kompetencer. Vi har hjulpet dem med et lækkert og professionelt site, der gør netop dét!

Læs mere om opgave her