ELEGANT HJEMMESIDE MED LØBENDE VEDLIGEHOLD

by Michael Lauritzen
7 years ago
0 Views

Astrid Andersen

For den verdenskendte designer Astrid Andersen har vi lavet en hjemmeside og webshop i et look, der passer til hendes personlige såvel som professionelle stil: Elegant og simplistisk. Ved at afspejle den samme stil, som også er at finde i Astrid Andersens tøjkollektioner, er hjemmesiden i øjenhøjde med designerens klientel.

Æstetikken og helhedsindtrykket er i højsædet for hjemmesiden og webshoppen, vi i Sparta Media har udformet for den verdenskendte designer Astrid Andersen. Designerens kunder går op i æstetik og elegance – og derfor er det naturligt, at Astrid Andersens hjemmeside afspejler de samme værdier. Sådan føles siden nemlig lækker at besøge og navigere rundt på for de kunder og følgere, der er vilde med Astrid Andersens design.

Webshoppen har vi desuden gjort mobilvenlig, så designerens følgere nemt kan shoppe i den direkte fra deres mobiler – når som helst og hvor som helst.

I og med at siden også fungerer som webshop, er det helt naturligt, at der vil være en mængde vedligehold forbundet med at holde siden up-to-date. For at siden hele tiden fremstår troværdig og lækker, skal den altid fungere sikkert og stabilt. I denne forbindelse yder vi løbende bistand i form af service, så designeren kan fokusere på det, hun er bedst til – at skabe lækre kollektioner og skønne design. Denne rollefordeling kommer i sidste ende Astrid Andersens følgere til gode, fordi de altid kommer ind på et lækkert site, når de besøger designerens webshop.

Hop ind og se Astrid Andersens elegante hjemmeside og webshop på Astridandersen.com.