Hjemmeside med over 100 daglige besøgende

by Michael Lauritzen
9 years ago
0 Views

Clinique Camille

Skønhedsklinikken Clinique Camille savnede flere besøgende på hjemmesiden, der havde en tendens til at drukne i søgeresultater for skønhedsklinikker på Google. Med en helhedsindsats i form af en opgradering af hjemmesiden og en portion SEO-arbejde har vi fået vendt situationen, så siden nu har flere end 100 daglige besøgende.

I vores webbureau Sparta Media har vi i samarbejde med Clinique Camille opgraderet skønhedsklinikkens hjemmeside. Det har vi gjort med stort fokus på et lækkert og responsivt design, således at sidens billeder, beskrivelser og genveje til tidsbestilling og køb i webshoppen automatisk tilpasses til alle skærme. Således får sidens besøgende en god oplevelse, uanset om de klikker sig ind fra telefonen, den bærbare eller en tablet. Sitet er udformet i et professionelt look, hvilket udstråler troværdighed og professionalisme og kommer sidens mange nye besøgende til gavn.

Vores samarbejde med Clinique Camille har også indebåret, at vi har lavet en Online Markedsførings- og SEO-strategi på vegne af klinikken, så siden er blevet aktiv. I skrivende stund har siden dagligt flere end 100 besøgende, hvilket udgør en stigning på over 100% fra udgangspunktet. Klinikken kan tydeligt mærke forskellen i det daglige – for de flere kunder, der besøger klinikkens hjemmeside, finder også frem til den fysiske klinik.

Fordi vi har hjulpet Clinique Camille med at tiltrække en stor mængde nye kunder, kan klinikkens personale lægge deres kræfter der, hvor de er bedst – nemlig i den professionelle skønhedsbehandling af klinikkens mange nye besøgende.

Besøg skønhedsklinikkens side på Cliniquecamille.dk