Et site tilpasset den nye virksomhedsprofil

by Michael Lauritzen
7 years ago
0 Views

I forbindelse med at Heto ApS ændrede deres virksomhedsprofil, havde de brug for en ny hjemmeside, der udstråler virksomhedens værdier og giver et indtryk af virksomhedens kompetencer. Vi har hjulpet dem med et lækkert og professionelt site, der gør netop dét!

Heto

Det gør så meget for en virksomhed at have en hjemmeside, der afspejler de værdier, virksomheden står for. Det har Heto ApS da også erfaret, efter at vi i samarbejde med annemettenygaard.dk og assonans.dk har udformet det helt perfekte site til dem. Sitet udstråler stor professionalisme og kompetence – to kernebegreber, der dækker over, hvordan Heto ApS går til deres arbejdsopgaver.

Vi har et stort netværk og derfor mange gode samarbejdspartnere at trække på, når det bliver nødvendigt. I forbindelse med opgaven for Heto ApS valgte vi at gå sammen med annemettenygaard.dk, som stod for sidens professionelle design og grafik, og assonans.dk, der har udarbejdet sitets lækre kommunikation og sitets strategi. Det gjorde vi, fordi vi vurderede, at et samarbejde mellem disse kompetencer ville give vores kunde det bedste produkt.

På opgaven har vi således fungeret som rådgiver og tovholder, ligesom vi har stået for alt det SEO-mæssige, der også har været en vigtig del af projektet. Vores kunde er yderst tilfreds med det færdige resultat, fordi det har lige den vibe og det udtryk, som virksomheden ser sig selv afspejlet i.

Se det lækre og professionelle site på Heto.dk