Google-Venlig Hjemmeside, Der Tiltrækker kunder

by Michael Lauritzen
7 years ago
0 Views

Københavns Vinduespolering

Vi har udformet en hjemmeside til virksomheden Københavns Vinduespolering, der taler samme sprog som Google, og som Google derfor finder på alle de relevante søgeord. På grund af denne indsats og sidens professionelle design får Københavns Vinduespolering lige nu henvendelser fra nye potentielle kunder hver eneste dag.

Virksomheden Københavns Vinduespolering kom til os med et ønske om en hjemmeside, der lå højt på Google – i sidste ende fordi virksomheden ønskede at tiltrække nye kunder. Det er i dén grad lykkedes os at imødekomme dette ønske, og det har vi gjort via en flersidet indsats.

Først og fremmest har vi bygget en hjemmeside i et professionelt look og design, der fremstår troværdig for alle besøgende. Denne side har vi (SEO-)optimeret på de centrale nøgle- og søgeord, således at Google har fået nemt ved at henvise relevante potentielle kunder til siden. For at tiltrække endnu flere personer til sitet, har vi desuden på vegne af virksomheden sat Facebook-reklamer i gang – og vores indsats virker. Status er, at der hver dag skabes kontakt til nye potentielle kunder, at hjemmesiden har mange nye besøgende hver eneste dag, og at virksomhedens telefon i perioder ringer mere, end man kan nå at besvare den.

For at bevare sitets relevans over tid laver vi løbende linkbuildings- og SEO-aktiviteter for virksomheden. Virksomhedens ejer er lykkelig over vores indsats og glæder sig over alle de nye kunder, han har kunnet byde velkommen i sin forretning.

Besøg Københavns Vinduespolering på Københavns-vinduespolering.dk.