Brugervenlig WooCommerce-webshop i WordPress

by Michael Lauritzen
6 years ago
0 Views

Bambustøj.dk

For Bambustøj.dk har vi udformet en WooCommerce-webshop, der er integreret med WordPress. Faktisk er WooCommerce den absolut bedste løsning på markedet inden for webshops – og det kommer vores samarbejdspartner til at nyde godt af rigtig længe. Det hele er udformet i et flot og brugervenligt design.

For at kunne få gang i salget af de lækre bamsusprodukter på Bambustøj.dk havde ejerne bag brug for en webshop udformet i et letforståeligt design, ligesom de havde brug for relevante besøgende til siden. Begge dele har vi her i Sparta Media hjulpet dem med, og siden er nu rigtig godt kørende.

Vi har lavet webshoppen i WooCommerce, der er en e-commerce-tilføjelse til WordPress. Ligesom det øvrige WordPress er WooCommerce-tilføjelsen gratis. En WooCommerce-webshop er brugervenlig at handle i, men den er også nem at navigere rundt på og arbejde med bag sitet. Derfor er en webshop opsat i denne WordPress-tilføjelse klart den bedste løsning, der findes på markedet. Billederne i webshoppen er taget af vores samarbejdspartner Ian Foto, således at vi har kunnet levere en samlet løsning til vores kunde.

For at tiltrække relevante besøgende til sitet kører vi en Google Shopping-kampagne. Det giver allerede nu pote, og desuden har vi langtidssikret vores indsats ved at skabe en SEO-kampagne af 24 måneders varighed. I hele denne periode vil vores indsats løbende styrke sitet og tiltrække nye besøgende. SEO-kampagnen kommer til at skabe grundlaget for sidens fremtidige indtjening og vækst.

Besøg siden på Bambustøj.dk