Med Vores SEO Optimering Får Du Flere Kunder

Det gode ved søgemaskineoptimering er at man har muligheden for at få en konstant strøm at gratis trafik fra google. Her hos Sparta Medie er vi eksperter i SEO og vi kan hjælpe din hjemmeside med at få en bedre placering og derved markant forøge indtjeningen.

En hjemmeside er intet værd uden trafik

At have en hjemmeside, er som at have et visitkort eller en rigtig forretning. Den er virksomhedens ansigt udadtil. Lykken er ikke gjort alene ved, at lave en professionel hjemmeside – den skal profileres, og det kan gøres meget effiktivt via Google og søgemaskineoptimering. Det gode ved google er at det er gratis trafik, man behøver ikke nødvendigvis dyre google adwords.

En hjemmeside der ikke er korrekt optimeret til Google, vil opleve mindre trafik, eller selt ingen.  Med vores søgemaskineoptimering kan vi garantere mere trafik til din side. I mange tilfælde har vi bygget en hel forretning samt deres indtjening op på google. En god placering betyder flere kunder i butikken og derved en forøget indtjening.

Vi kan hjælpe dig med at skabe jeres produkt online, så det bliver set.Jeres indtjening vil følge med, de nye besøgende.

Ønsker du, at få din hjemmeside højt placeret på Google – så kontakt os vi kan med garanti hjælpe.

Seo Optimering

Hvad skal der til?

Opbygningen af links er det vigtigste for din side.

Google business

Kom på kortet med google maps.

Hastighed

Hastigheden på sin side betyder alt.

Side Optimering

Din side skal optimeres med de korrekte keywords. Du bliver kun fundet på ord som er på sin side.

Ovenstående 4 punkt er det vigtigste for din side. Det er selvfølgelig mere til det en det. Kontakt os hvis du ønsker vi skal hjælpe dig med at få flere kunder til din hjemmeside.

Analysere

Vi tilbyder analysere din side således at den kan sættes online med best mulig resultat. Søgeord skal være relevante og indgå på siden.

SEO Optimering

Vi kan optimere din hjemmeside så den med det samme vil øge sin placering på google.dk I mange tilfælde mange dobles trafikken. Det er en sikker vinder.

Link opbygning

En side kommer ingen vegne uden links til siden jo flere links jo bedre. Vi opbygger en bred vifte af links som vil booste din side på google.dk
københavns vinduespolering

Københavns Vinduespolering ligger nr. 1 på Google

Det går stærkt for tiden, Valby, Rødovre, er en af de steder der kommer kunder nu. Bare denne uge 8 nye kunder og i snit 5 om ugen.

Det er for sygt, og folk er ligeglade med vejret, det skal bare være nu. Der er noget du har gjort rigtigt med den hjemme side og alt det andet. Jeg kan kun se at næste år bliver mega vildt. Tak for det. Morten Kristoffersen – københavns-vinduespolering.dk

Krua Thai ligger nr. 1 på Google

Vi startede i total 0 indtil vi mødte Sparta Media. De designede en rigtig flot hjemmeside til os og påbegyndte deres SEO samt Facebook reklame for os.

Siden da er det kun gået en vej. Vi ligger nummer 1 på nærmest alt som har med Thai catering at gøre samt meget andet. Vi får bare flere og flere kunder. Vi skylder Sparta Media alt vi havde ikke haft den succes vi har nu uden jer. Darat Lauritzen – kruathaicatering.dk

Krua Thai Catering