Mere Trafik Til Din Hjemmeside Det er Lige Noget For os

Det gode ved søgemaskineoptimering er at man har muligheden for at få en konstant strøm at gratis trafik fra google. Her hos Sparta Medie er vi eksperter i SEO Optimering og vi kan hjælpe din hjemmeside med at få en bedre placering og derved markant forøge indtjeningen.

Online Markedting

En hjemmeside er intet værd uden trafik.

At have en hjemmeside, er som at have et visitkort og den er virksomhedens ansigt udadtil. Lykken er ikke gjort alene ved, at lave en professionel hjemmeside – den skal profileres, og det kan gøres via Google. Det gode ved google er at det er gratis trafik, man behøver ikke dyre addwords.

En hjemmesider der ikke er korrekt optimeret til Google, vil opleve mindre trafik med vores SEO optimering kan vi garantere mere trafik til din side. I mange tilfælde har vi bygget et helt firma samt deres indtjening op på google. En god placering betyder flere kunder i butikken og derved en forøget indtjening.

Vi kan hjælpe dig med at skabe jeres produkt online, så det bliver set og jeres indtjening vil følge med de nye besøgende.

Ønsker du, at få din hjemmeside højt placeret på Google – så kontakt os vi kan med garanti hjælpe.

Seo Optimering

Hvad skal der til?

Linkbuilding

Opbygningen af links er det vigtigeste for din side.

Google business

Kom på kortet med google maps.

Hastighed

Hastigheden på sin side betyder alt.

Side Optimering

Din side skal optimeres med de korrekte keywords. Du bliver kun fundet på ord som er på sin side.

Ovenstående 4 punkt er det vigtigste for din side. Det er selvfølgelig mere til det en det. Kontakt os hvis du ønsker vi skal hjælpe dig med at få flere kunder til din hjemmeside.

Analysere

Vi tilbyder analysere din side således at den kan sættes online med best mulig resultat. Søgeord skal være relevante og indgå på siden.

SEO Optimering

Vi kan optimere din hjemmeside så den med det samme vil øge sin placering på google.dk I mange tilfælde mange dobles trafikken. Det er en sikker vinder.

Link opbygning

En side kommer ingen vegne uden links til siden jo flere links jo bedre. Vi opbygger en bred vifte af links som vil booste din side på google.dk