Eksperter i

.....e-handel

Skal du bruge en kvalitets webshop?

Sparta Media har lavet professionelle webshops siden tidernes morgen. Vi har været i gang længe og vi ved hvordan man driver og opbygger en succesfuld forretning på nettet. Hos os er din ny eller nuværende webshop i de bedste hænder.

Professionel Webshop

Med en webshop fra Sparta Media får du en bære dygtig forretning på nettet.

Med en webshop udviklet af Sparta Media, er du garanteret det bedst mulige udgangspunkt for en succesfuld og bæredygtig forretning på nettet.

Uanset om din virksomhed eller organisation har behov for en ny shop eller et redesign, omstrukturering og opgradering af den nuværende, kan spartamedia.dk hjælpe.

Vi laver siden som en WordPress webshop eller en Shopify webshop. Hvad der passer til og din forretning dig kommer an på et møde vi har sammen hvor vi gennemgår de muligheder der er og de krav i har.

Din nye webshop vil være perfekt søgemaskineoptimere til google som forudsætningen for at får god gratis trafik samt en masse kunder i forretningen.

At starte en webshop er en stor ting og der er en del beslutninger at tage. Det hjælper vi med og er der hele vejen, så kontakt os nu hvis du er interesseret i at høre mere om en webshop løsning fra Sparta Media.

professionel webshop

perfekt opsætning

Vi opretter alle betalings aftaler og sørger for alt er sat korrekt samt vi sørger for at fragten er sat op så den passer til dit behov.

Personlig Support

Altid en personlig service og support samt altid 5 timers oplæring med til vores webshops. Vi vil være med dig fra start til slut.

Google

Vi optimerer din webshop til Google. Vi sørger for at din side placeres bedst muligt ved søgning på Google.dk
bambus tøj

Brugervenlig WooCommerce-webshop i WordPress

For Bambustøj.dk har vi udformet en WooCommerce-webshop, der er integreret med WordPress. Faktisk er WooCommerce den absolut bedste løsning på markedet inden for webshops – og det kommer vores samarbejdspartner til at nyde godt af rigtig længe. Det hele er udformet i et flot og brugervenligt design.

Læs mere om opgave her

ELEGANT WEBSHOP MED LØBENDE VEDLIGEHOLD

For den verdenskendte designer Astrid Andersen har vi lavet en hjemmeside og webshop i et look, der passer til hendes personlige såvel som professionelle stil: Elegant og simplistisk. Ved at afspejle den samme stil, som også er at finde i Astrid Andersens tøjkollektioner, er hjemmesiden i øjenhøjde med designerens klientel.

Læs mere om opgave her

astrid andersen

Vi er her for at hjælpe

Kontakt os på telefon 71 99 24 66

eller skriv til
support@spartamedia.dk