....din fremtid vi designer

Hvad med en ny professionel hjemmeside?

Med en professionel hjemmeside fra Sparta Media får du ikke bare en hjemmeside. Men et produkt som er klar til gratis trafik fra google, samt er sat ordenligt og professionelt op. Din nye side vil være tilmeldt google business, så dine kunder altid ved hvor din forretning er. Siden vil være 100% mobil og virke på alle enheder.

Professionel Webdesign

Vi har designet mange forskellige hjemmesider, og står klar til at hjælpe med at designe din.

Vi kan hos Sparta Media, hjælpe dig med hvilken som helst opgave. Vi har nogle dygtige grafiske designere, som kan designe lige netop den hjemmeside eller logo som du står og har brug for.

Du får en komplet professionel wordpress hjemmeside, hvor du selv vil kunne redigere tekstindhold samt billeder. Siden vil være SEO optimeret til google som forudsætningen for at få god gratis trafik fra google. Husk trafik er kunder!

Hele siden herunder tekster og billeder udarbejdes med udgangspunkt i lige netop dit firma eller dit produkt. Du får kort sagt en færdig løsning som profilerer din virksomhed på bedst mulige måde overfor nuværende og kommende kunder.

Vores team kan sørge for at tekster bliver skrevet af en professionel tekst forfatter og alle billeder bliver taget af en professionel fotograf, hvis du ikke selv har tekster og billeder.

I Sparta Media får du en partner med på sidelinjen som du kan spare med undervejs samt efter din side er online. Vi er din online partner.

Er du i tvivl, så tøv ikke med at kontakte os – Vi sidder klar til at hjælpe dig og svarer inden for kort tid for alle henvendelser.

web design

Google

Vi optimerer din side til Google. Vi sørger for at din side placeres bedst muligt ved søgning på Google.

Oplæring

Vi giver altid 2 timers oplæring med til vores hjemmesider. Vi vil være med dig fra start til slut.

Personlig Support

Altid en personlig service og support hos Sparta Media.
heto

Et site tilpasset den nye virksomhedsprofil

I forbindelse med at Heto ApS ændrede deres virksomhedsprofil, havde de brug for en ny hjemmeside, der udstråler virksomhedens værdier og giver et indtryk af virksomhedens kompetencer. Vi har hjulpet dem med et lækkert og professionelt site, der gør netop dét!

Læs mere om opgave her

Ny professionel hjemmeside og digital markedsføring

Vi har hjulpet Krua Thai Catering, der har fået en flot og ikke mindst responsiv hjemmeside, der overholder alle Googles retningslinjer og anbefalinger, ligesom den organiske trafik (SEO) er væsentligt forbedret, hvilket har resulteret i snesevis af nye kunder.

Læs mere om opgave her

krua thai

Vi er her for at hjælpe

Kontakt os på telefon 71 99 24 66

eller skriv til
support@spartamedia.dk